Geld verdienen met het internet !!

Hoe zit het dan met geld verdienen door gebruik te maken van je pc en het internet?

Update !(25/05/2012) nieuw :  Start je eigen webshop  !!! Kijk hier voor de videos die stap voor stap uitleggen hoe je NU op een snelle en eenvoudige manier je eigen webwinkel opstart.Met alle steun en hulp van Tom en Eduard zelf. START NU JE EIGEN WEBSHOP !!!

Dagelijks ontvang ik tientallen e-mails met aanbiedingen en uitnodigingen om voordrachten en semenaries te volgen, waarin het geweldige potentiaal wordt getoond van internet-geldverdienen.Het blijkt dat e-commerce in Europa momenteel een omzet heeft van 300 miljard Euro per jaar.Verwacht wordt dat achter 10 jaar, 90% van alle aankopen online, of via het internet zullen gedaan worden.Het is ongetwijfeld de business van de toekomst!

Inderdaad, er wordt hier veel geld verdiend, en er worden cursussen aangeboden om je te leren hoe je hieraan kan deelnemen en hoe je dit allemaal kan doen.

Knowledge is Power – Kennis is macht !

(19/04/2012)Ik beschouw mijzelf nu nog als een beginneling en een amateur op het internet.Toen ik in December vorig jaar toevallig een email kreeg van Tom en Eduard, met hun verhaal over hun onderneming en hoe zij zich uit de schulden en een opkomend faillissement wisten te redden, wilde ik méér weten. Ik vermoed dat velen onder u er ook al eens aan gedacht hebben om een eigen website te bouwen.Maar voor de meeste mensen van mijn generatie (geboren 1951) is dit niet zo eenvoudig en vanzelfsprekend.Een website bouwen leek mij het domein van programmeurs en computerspecialisten.Maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn.Tom en Eduard deden het en zij tonen je stap voor stap, hoe om het zelf allemaal te doen.Iedereen kan dus op een gemakkelijke en relatief goedkope manier zelf een website bouwen, weblogs maken enz….en !… op die manier via affiliate marketing ,geld verdienen! In feite door op je website produkten te promoten via links naar de sites van je keuze uit oneindig veel aanbieders.Het aanbod is oneindig en wereldwijd en daarenboven zijn de commissies erg aantrekkelijk. Ik ben begonnen met “500 Euro per maand” en verder met de “Bezoekersbazooka”  waarin alles nog meer in detail wordt uitgelegd.Ik schrijf dit hier omdat het voor mij een poort heeft geopend naar de wereld van het internet.Wie heeft er interesse om méér met zijn pc te doen dan e-mail, sociaal netwerken, spellekes te spelen enz. ?  ..Om zelf zijn eigen websites op te zetten ?, bovenaan in “Google”  ermee te komen ? en er tenslotte ook nog op langere termijn geld mee te verdienen ?  Het kan !  Ik ben er zelf mee bezig…

“Wat Iedere Miljonair Weet, Maar Jou Nooit Zal Vertellen.”…..Het antwoord vind je in het boek  :  Miljonair Voor Beginners   

Het is het verhaal van Tom en Eduard , twee muziekanten, die nu via het internet bakken met geld verdienen !  Ze hebben verschillende cursussen uitgebracht waarin ze op een begrijpelijke manier stap voor stap uitleggen hoe je met je computer heel veel geld kunt verdienen.

Enkele maanden geleden wist ik niet veel méér van computer dan het aan-en uitzetten, e-mailen,  Skypen, een beetje Facebooken en ” spider solitair ” spelen.Nu ben ik zover dat ik erin geslaagd ben om zelf dit weblog te maken en ik leer nog alle dagen bij.Alleen daarvoor zijn hun cursussen al fantastisch.Maar er is veel, veel, meer !

Ze hebben namelijk de ”  Geld verdien Machine  “  ontwikkeld. Waarvan slechts een beperkt aantal wordt verkocht.

Een andere cursus die ik “moet” aanbevelen, en waarmee je echt veel leert om met je computer te werken is de cursus  :     500 Euro Per Maand

De cursus 500 Euro per maand is gewoonweg “TOPS” .Hier heb ik geleerd om een eigen weblog te maken.. en nog zo’ veel meer !   Nog maar een paar maanden geleden gebruikte ik mijn pc alleen maar om te e-mailen, te Skypen, spider solitair te spelen …. Met de ontdekking van de brilliante cursussen van Tom & Eduard gaan de deuren open naar een geweldige toekomstige wereld van internetmarketing en geld verdienen. Echt waar, die twee “specialisten” verdienen je volste vertrouwen.  Vooruit !!! Ten sterkste aanbevolen!

Maar, hier stopt het niet.Er is meer !  De    Bezoekers Bazooka !   Kijk zelf !  Met deze cursus ben ik nu bezig…. geweldig !!!

Update 25 mei 2012       Nieuw en zopas gelanceerd !!!!!   Van Tom & Eduard,  je eigen internet business, je eigen webshop….. “Start je eigen webshop”   Stap voor stap op een eenvoudige maniet uitgelegd en met al de nodige ondersteuning, persoonlijk van Tom en Eduard !!! Kijk hier naar de allesverklarende videos en start je eigen webwinkel om bakken geld te verdienen door zaken te doen vanachter je computer . Start je eigen webshop NU !

_____________________________________________________________________

GOUDEN TIPS VOOR ONDERNEMERS  :

SPECIAAL voor de KMO’s  !!!!     In deze steeds maar moeilijker wordende omstandigheden voor de ondernemers hebben Tom en Eduard nu besloten om hun ervaringen publiek te maken. Hoe ze op een paar maanden tijd hun zaak hebben GERED van schulden en dreigend failliet !!!!    …Méér nog  

VERDUBBEL de Winst van uw onderneming in de eerstkomende weken  !!!!!     

Gouden tips voor de kmo- ondernemers  en de ervaringen van enkele ondernemers die de methode van Tom en Eduard hebben toegepast.

RAAR   MAAR    WAAR   !!!!

3 reacties

3 gedachten over “Geld verdienen met het internet !!

 1. Ik ben zeker meer als 3 uur opzoek geweest vandaag naar soortgelijke artikelen als die van jou.
  Gelukkig heb k ze uiteindelijk kunnen vinden.
  Wanneer je zoekt naar een zakcentje, wacht dan geen moment
  langer en bekijk ook eens mijn site die gaat over
  geld verdienen!

  • Bedankt voor het bezoeken van mijn site.Ik ben al een tijdje niet meer aktief geweest omdat ik gatvol ben van heel dat internetgedoe en het ook beu ben om telkens maar te zien en te horen te krijgen hoe “anderen” honderden duizenden dollars verdienen met het internet.Ge wordt er gewoon ziek van.Ik heb je site ook even bezocht en ja, ik ken Internetgeheimen van JP en het miljonairsmodel van Casper enz.Inderdaad, die mannen leggen alles haarfijn uit, stap voor stap.Uitstekend materiaal!! Ik weet ook niet wat er echt fout is met ons hier.Nederland is nog een heel stuk vooruit op Belgie..en we zijn vér achter op Amerika.Het is toch allemaal niet zo eenvoudig…om die bakken geld binnen te halen…In alle geval, véél geluk nog met je site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: