Gouden Tip voor Ondernemers !

De KMO Miljonairs, Tom Dingjan en Eduard Kelderhuis slaagden erin om in een paar maanden tijd hun bedrijf van de ondergang te redden.Méér nog, op korte tijd werd het een drukbezochte, bloeiende en zeer winstgevende zaak.

Zelfstandige ondernemers hebben tegenwoordig meer te kampen met de opkomende  ekonomische “crisis” dan wij wel denken.De ervaring is dat er minder klanten komen en dat ze minder uitgeven.Daarbij gaan de kosten voor de zakenman, de huur, onderhoud, loonkost enz. steeds maar omhoog.Toch moeten de zelfstandigen  nu méér geld verdienen om hun zaak draaiende te houden.

In de huidige ekonomie zijn ondernemers genoodzaakt om de traditionele handelspraktijken aan te passen aan de snel opkomende nieuwe methoden van e-marketing, internet reklame, info en verkoop via e-mail, websites, blogs enz…Dit is voor vele oudere ondernemers totaal nieuw en soms moelijk, en voor de jongere generatie is het een absolute noodzakelijkheid om op een competente en succesvolle manier hun onderneming naar de toekomst sterk te maken en uit te breiden.De Gouden gids is verleden tijd. Klanten zoeken op Google, Bing, Yahoo …naar produkten, services en info om datgene te kopen wat ze willen hebben.

Tom en Eduard hebben het allemaal meegemaakt en ondervonden. Door hun ervaringen en het toepassen van de stap voor stap uitgelegde technieken kunnen ze wel als top-internet marketteers aanzien worden.

Op de website wordt de hele methode gratis uitgelegd, alle onderdelen worden besproken, en de belangrijkste tips krijg je al direkt, helemaal gratis.

De behandelde onderwerpen zijn stap voor stap in detail uitgelegd :

– Prijs je Rijk. – De Omzet Bom. – De Klanten Boemerang.- De Klanten Magneet.

Bovenop alle praktische tips, worden de volledige e-marketing technieken, websitebouw, Zoekmachine-optimalisatie op een gemakkelijk te begrijpen manier, stap voor stap uitgelegd.Dit is een absolute “must” van kennis en info voor succesvol zakendoen vandaag, en zeker in de toekomst.

Hoe kmo-Ondernemers binnen één maand hun winst verdubbelen .

De bewezen methode die ervoor zorgt dat je binnen een maand je winst kan verdubbelen en op lange termijn zowel omzet als winst structureel kunt verhogen.Op de website wordt de hele methode gratis uitgelegd, alle onderdelen worden besproken en de belangrijkste tips krijg je al direkt, helemaal gratis. Als kmo-ondernemer , en bijgevolg als persoon van “actie” , bezoek de site en ontdek het geheim van” succes in business”

Behoort u binnenkort ook bij KMO miljonairs .be  ?

Het is belangrijk niet bang te zijn een kans te grijpen ! De grootste mislukking is , niet te proberen.”

“Als je iets vindt wat je graag doet, wees er dan de beste in om het te doen ! ”  (Debbie Fields)

Dat onze Noorderburen, de Nederlanders, pientere zakenmensen zijn is een feit.Ik heb er het volste vertrouwen in dat de geteste en beproefde methode van Tom en Eduard wel degelijk goede resultaten oplevert.Waarom dan geen gebruik maken van die kennis en van de door hun onderzochte technieken die worden aangeboden, deels gratis en verder met een geld terug garantie als het niet zou werken?
Dit is een gezonde investering in handelskennis en verkooptechniek voor méér winst en méér tevreden klanten.

 

2 reacties

2 gedachten over “Gouden Tip voor Ondernemers !

  1. William Kelderhuis

    niet doen, deze oplichting

    • Inderdaad, William, niet doen!!! Dat Tom en Eduard oplichters zijn zou ik niet zeggen. Ik heb veel van hun geleerd en ook in hun programmas geinvesteerd, maar ik heb mijn geld terugbetaald gekregen toen bleek dat het systeem niet werkte.Waarom werkte het hier (Nl, B, Fr, D, Lux) niet ? Waarschijnlijk omdat de mensen hier nog niet “rijp” zijn voor die Amerikaanse manier van werken. Akkoord, niet doen !!! Het werkt niet. Punt .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: