Lotto en EuroMillions

 Elke week opnieuw zijn er de “Gelukkigen” die Winnen met Lotto en Euromillions. Geluk hebben speelt natuurlijk een rol, maar waar zit het werkelijke geheim van succes ?

Een positieve ingesteldheid, een plan en nooit opgeven…dat is hoe alle succesvolle ondernemers en miljonairs hun fortuin hebben opgebouwd.

Ken Silver  : …..It’s true… the founder of Kentucky Fried Chicken holds the secret of your lotto win. And you don’t have to go down to a store in his KFC chain to find out how. I’ll make it short and sweet… When the Colonel went on the road to try and sell his secret recipe in the early 1950’s, he drove across America from town to town… called on restaurant owners, slept in his car. How many times do you think he was turned down? For two years the 65 year-old recipe owner continued being remarkably persistent in his goal. But how long did he continue his quest? How long would YOU continue before you gave up? 10… 20 times? Even 50 times? Certainly after 100 times most sane folk would have admitted defeat and gone back home. It will surprise you… This ol’ timer of pension and retirement age was turned down over 1,000 times before he made his first sale!

Like these titans of business, you keep going as long as you have belief: – Belief in your ability to continue playing long after others give up in disgust. – Belief in a goal….a massive prize that will eventually change your life from drudgery to complete freedom. – Belief in a system that gives you a secret advantage… the Silver Lotto System. Colonel Sanders had these simple beliefs which catapulted him to international success, and which you can apply to winning the lottery too: 1. Never quit 2. Always believe in yourself 3. Be patient 4. Be positive

….en maak gebruik van het KEN SILVER LOTTOSYSTEEM  !

Waarschijnlijk gebeurt het niet zo ineens van vandaag op morgen, maar het zal gebeuren ! Zoals bij zoveel anderen…volhouden …en winnen!!!!

Gedaan met de frustraties van “altijd maar niks” dankzij het systeem waarvan jij ook gebruik kunt maken !

Sedert ik gebruik maak van dit favoriete lottosysteem heb ik de laatste paar maanden bij elke trekking minstens een aantal winnende nummers.Namelijk 2 keer 5 juiste bij de lotto en met de euromiljons ook ook telkens winnende combinaties.Wel nog niet de grote pot maar bij elke inzet telkens iets !  Ga eens kijken op volgende link (wel in het Engels, maar dat lukt wel zou ik zeggen).Je kan op “freelottobook”  10 winnende lottostrategien gratis downloaden en uitprinten. Good Luck !!!

http://tinyurl.com/cd3lnhf   of  voor je gratis te downloaden boek “10 winnnende strategieen”     http://www.freelottobook.com/rco.htm     klik en download gratis  “Lottery Secrets”

Méér winnende combinaties ! Zeker weten!

======================================================

Een andere methode die ook goede resultaten geeft is het “Percentage Systeem”.Dit is een methode om de zogeheten “Hot Numbers” te spelen.Namelijk de nummers die in de laatste tien trekkingen herhaaldelijk zijn voorgekomen.

Hiervoor is een lijst nodig met de nummers van de tien laatste trekkingen.

Vind de nummers die TWEE keer zijn voorgekomen in de laatste TIEN trekkingen, maar tenminste één van deze twee “hits” moet zijn voorgekomen in de VIJF laatste trekkingen.

Eerst : Schrijf alle Lotto nummers ( 1 tot 45   vb) in een kolom links op een blad papier.

Maak dan twee andere kolommen, rechts van de nummers. Zet in de eerste daarvan een X voor elke keer  dat het lottonummer is getrokken in de laatste vijf trekkingen.

Duid dan in de tweede kolom met een X aan, elke keer dat het nummer is getrokken in de vorige ZES tot TIEN trekkingen.

Kijk nu naar uw resultaat en omcirkel de nummers die tenminste twee keer scoorden in de TIEN laatste trekkingen maar maak zeker dat tenminste één van deze twee hits is gebeurd in de laatste VIJF trekkingen.

Gewoonlijk is het zo dat er tussen de 15 en 20  ” System Pick ” (Hete) nummers zijn.En drie tot vijf nummers die er niet bij zijn voor méér dan tien trekkingen. Voeg de nummers die helemaal niet getrokken zijn bij de groep.

Gebruik een gebalanceerd “Wheeling systeem” om deze hele groep van nummers te spelen.

Wat is een gebalanceerd Wheeling System?    Hiermee wordt bedoelt om  alle mogelijke combinaties te maken met de nummers die gekozen zijn omdat ze waarschijnlijk de meeste kans hebben om getrokken te worden. Een  selektie kunnen we maken door een aantal nummers uit te sluiten.Zo is het b.v.onwaarschijnlijk dat een nr.dat al in twee opeenvolgende trekkingen voorkwam, opnieuw voor de derde keer erbij zal zijn.Door de laatste 15 trekkingen te vergelijken kan men dikwijls een patroon vinden dat zich herhaalt.Hoge nrs. en lage nrs..Bij de ene trekking in evenwicht (  3, 8, 18, 27, 36, 43) en bij de volgende  links of rechts van het midden (2,5,11,13,22,25) en (26,30,34,43,45) of één  laag nr.aan de ene kant met allemaal hoge , ofwel andersom.Ofwel soms alleen de middennrs.vb. 16 tot 35  of geen midennrs. maar wel iets zoals 3,5,9 met 38,43,44. Dan zijn er de Even/Oneven  * Herhalers (terugkerend nr uit vorige trekking) * Volgers (7-8 ,  31-32) * Zelfde eindcijfer  (23,43 –  11,21) *Dubbele cijfers (22,33,44)* Omgekeerden (13,31 – 24,42)*Half en dubbel ( 4,8 –  17,34)* Optelling (9,17,=26)* vermenigvuldiging ( 3,4, 12,36)….

Het is natuurlijk zo dat we al deze regels en mogelijkheden niet op een enkel lottoformulier kunnen toepassen.Het komt erop neer om uit te vinden welke mogelijkheden voorkomen in de voorbije trekkingen en hoe zich dit meest waarschijnlijk zal voortzetten in de komende trekking.Als ge uw lottospel bestudeert, dan zult ge zien dat in de laatste drie tot zes trekkingen in 20%-30% van de gevallen, drie (of meer) van de winnende nrs.teruggevonden worden in de drie vorige spelen, en 40%-50% in de vier laatste spelen.Gewoonlijk is het duidelijk dat drie nrs.van de laatste vier trekkingen (Hete nummers) zullen getrokken worden met drie nummers die in de laatste vier spelen totaal niet zijn voorgekomen.(Koude nummers)

Het komt er dus op neer om een selectie te maken van nummers die het meest kans maken om getrokken te worden en de minst waarschijnlijke nrs.weg te laten.Zo blijft een groep van 18 of 24 nummers over van de 45 (of 49-50) om een winnende combinatie te vormen.In het begin is het weliswaar moeilijk om het onderling verband tussen de nummers te ontdekken, maar na het opdoen van meer ervaring is het na een tijdje nog maar een kwestie van “feeling” om de getallen in te passen.

Het “Wiel-systeem”.     Het 18 Nummers Wiel.

Door het bestuderen van vorige trekkingen en het toepassen van de hierboven beschreven mogelijkheden, det Hete en Koude nummers, het elimineren van de minst waarschijnlijke nrs.blijven we tenslotte over met een keuze van 18 nummers.Als deze 18 nrs. alle 6 winnende nummers bevatten, dan zullen er tenminste twee combinaties zijn met drie winnende nummers.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18

1——-4——7——-10—— 13——-16

      2——5——8——–11———14——-17

            3——6——–9——–12———15——-18

1——-3—–5—7—–9—-11

                              7—–9—–11—–13—-15——17

1——-3——5————————13—-15——17

     2——4——6—-8—–10—–12

                                      8—–10—–12—-14—-16—-18

       2—–4——-6————————-14—–16—-18

4 reacties

4 gedachten over “Lotto en EuroMillions

 1. Gkadir

  ik heb de methode gevonden van euromillions ik heb net niet de jkpot gwnn als ik de jckpot heb dn zl ik de methode verklaren

  • Dank voor je bezoek aan tracecomponent.com . Ik speel al jarenlang de Euromillions. Maar de jackpot heb ik ook nog niet kunnen winnen.Wel elke week twee, drie juiste nrs, met soms één of twee sterren. Maar de gewonnen bedragen zijn dan ook steeds klein, peanuts ! Nochtans heb ik met de gewone Belgische lotto heel goed gedaan, maar dan waren er meerdere winnaars (teveel eigenlijk) zodat het bedrag ook redelijk klein was.
   Volhouden is de boodschap, de getrokken nrs volgen een zeker patroon en de kunst is om juist dat te vinden ! Veel Geluk !!!

   • leen

    het is gewoon delen en vermenigvuldigen .

   • Ja,maar dan wel op de juiste manier en op het juiste moment.Ik heb echter de indruk dat de trekkingen in bulk gebeuren en dat de winnende kombinatie wordt gemanipuleerd . Zo komt er dan totaal geen of slechts één jackpotwinnaar uit de bus …of ze kunnen de pot groter laten worden om zodoende méér spelers te lokken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: